People group

luni, 22 aprilie 2013

Ce nu le plac femeilor intr-o relatie, in functie de zodie












Femeia Berbec
Femeia Berbec are nevoie de libertate de miscare si de diversitate. O relatie cu un barbat prea linistit, cu tabieturi i se pare de neconceput. Femeia Berbec este fericita daca are parte de experiente noi, astfel incat nu va agrea ideea de a-si petrece acasa seara de seara. Partenerul unei native Berbec trebuie sa dea dovada de fantezie.



Femeia Taur
Pentru femeia Taur, banii, inteligenta si sexul sunt extrem de importante intr-o relatie. Nativele zodiei nu suporta barbatii fara o cariera si nu accepta sa ramana intr-o relatie daca nu sunt satisfacute in plan sexual. Un barbat o poate cuceri pe nativa Taur numai daca este un bun amant si are siguranta financiara.

Femeia Gemeni
Inteligenta, comunicativa si interesata mereu de lucruri noi, femeia Gemeni cauta un barbat cu care sa aiba ce sa vorbeasca si care sa-i lase libertatea de a actiona dupa cum crede ea. Nativa Gemeni nu accepta sa fie controlata si nici nu-si poate imagina o relatie cu un barbat care nu este la fel de inteligent ca ea.

Femeia Rac
Femeia Rac se asteapta ca pentru partenerul ei, familia sa fie la fel de importanta cum este pentru ea. De aceea, cand isi cauta un partener, este atenta la preocuparile, principiile si intentiile acestuia. Un barbat care este mai mult plecat decat acasa nu corespunde nevoilor unei native Rac.

Femeia Leu
Femeia Leu este una dintre cele mai pretentioase femei in materie de barbati. Nativa nu accepta un barbat slab langa ea, dar nici pe unul care sa o conduca. Leoaica se asteapta sa fie cel putin iubita, daca se poate, adorata si sa beneficieze de totala incredere din partea partenerului. Nativa nu suporta tradarile.

Femeia Fecioara
Femeia Fecioara are nevoie sa se faca utila intr-o relatie. Barbatii care nu ai nevoie de ea si care nu ii apreciaza eforturile au mari sanse sa fie parasiti. Nativa este o persoana pentru care responsabilitatea si maturitatea intr-o relatie sunt esentiale. De aceea, este improbabil sa accepte pe cineva necopt.

Femeia Balanta
Balanta este prietenoasa, comunicativa si are, aproape sigur, o multime de prieteni. Nativa nu va tolera langa ea un partener care incearca sa o desparta de anturajul ei si sa-i impuna un nou stil de viata. Femeia Balanta devine agresiva si nemiloasa daca ii este ingradita libertatea de manifestare.

Femeia Scorpion
Femeia Scorpion nu va accepta niciodata langa ea un barbat slab, lipsit de inteligenta sau stangaci in dormitor. Pentru nativa Scorpion, este obligatoriu ca partenerul sa-i fie fidela, sa o stimuleze atat mental, cat si sexual. Femeia Scorpion este necrutatoare atunci cand barbatul o tradeaza.

Femeia Sagetator
Femeia Sagetator este o fire independenta, iar la libertatea ei de manifestare nu renunta niciodata pe deplin. Un barbat o poate pierde daca are o mentalitate traditionalista asupra ideii de relatie si familie. Apoi, Sagetatoarea s-ar putea sa lipseasca mult de acasa daca are un job care implica multe calatorii.

Femeia Capricorn
Pentru a o cuceri pe o Capricoarna este nevoie de eforturi mari. Cea mai mare greseala pe care o poate face un barbat intr-o relatie cu o nativa Capricorn este sa-i tradeze increderea. A doua sansa este aproape imposibil sa primeasca de la o partenera Capricorn. Nativa se gandeste mult pana accepta pe cineva.

Femeia Varsator
Femeia Varsator are o inima mare atata timp cat este tratata frumos. Daca, insa, nu este respectata, daca ii este atacata familia din care provine, daca ii este criticata slujba sau felul in care arata, nativa regreta ca a acordat credit acelei persoane si ii intoarce spatele definitiv. Cu bunatate si complimente, insa, se pot obtine multe de la ea.

Femeia Pesti
Femeia Pesti este un personaj dificil de descoperit. Un barbat lipsit de rabdare, repezit sau egoist nu are ce cauta langa ea. Femeia Pesti are nevoie de stabilitate, chiar daca ea, in unele cazuri, nu este cea mai statornica dintre femei. Un partener este ca si un prieten drag: acesta trebuie sa-i fie alaturi pe viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu