People group

duminică, 26 mai 2013

Dorinţele sexuale ascunse ale bărbaţilor în funcţie de zodie
















Berbec
Trebuie sa te reinventezi periodic, caci pasiunea i se stinge repede daca nu stii ingredientele amestecului exploziv de care are nevoie. La оnceput va prefera pozitii sexuale si tehnici oarecum traditionale, оnsa оn scurt timp, va prelua conducerea si оti va arata cine este seful, iar tie… crede-ma, оti va placea la nebunie! Оl vei excita daca оl mвngвi pe cap, tвmple si prin par!



Taur
Un barbat senzual, care transforma experienta sexuala оntr-una senzoriala: tactil, olfactiv si gustativ. Asadar, ai liber la fantezii si distractie. Tine-l o perioada pe jar si nu оi dezvalui toate tacticile tale. Adora diversitatea, parfumurile fine si pozitiile sexuale salbatice dar intime оn acelasi timp. Mвngвie-i gвtul, ceafa, urechile. Pregateste-te pentru nopti intense!


Gemeni
Include cu succes jocul si emotia оn viata sexuala. Оi place sa "diversifici meniul", dar nu sa te impui. Nu-l lasa sa se plictiseasca si alterneaza pasiunea salbatica cu subjugarea. Prin tacticile noi pe care le aduci оn jocul sexual, оl faci sa te doreasca si mai mult. Saruta-l intens si nu uita sa оi dezmierzi gвtul, bratele, pieptul si coapsele.


Rac
Un barbat cu o sexualitate ca un vulcan: mai оntвi calda si senzuala, apoi exploziva si uimitoare. Alege cu оncredere lenjeria intima sexy, parfumeaza-te usor si sedu-l cu miscari din ce оn ce mai intense, mai ales оn zonele lui erogene: piept, abdomen si spate. Adauga si un pahar cu vin rosu si l-ai adus exact оn acel punct оn care оti va dezvalui adevarate momente de sex pasional!


Leu
Оi place sa faca sex pasional, ofera mult si vrea sa primeasca cel putin la fel de la tine. Adora sa porti lenjerie intima eleganta, pozitiile sexuale din ce оn ce mai curajoase si sa оl intuiesti. Atinge-l parca din оntвmplare pe piept, pe spate, omoplati sau mijloc si deja оi vei declansa o serie de senzatii care, оn conditii prielnice, vor duce fix catre o partida de sex demna de filme erotice.


Fecioara
Mai оntвi, vrea stabilitate emotionala. Apoi, оti ofera sex ca la carte! Desi la оnceput va parea nesatisfacut, de fapt sta оn expectativa si "pregateste" miscari cu care te va uimi. La fel trebuie sa faci si tu: adopta orice tactica sexuala, caci este deschis la nou, dar nu deveni posesiva! Adora sa fie mвngвiat pe piept, abdomen si оn zona genitala. Nu se da la o parte de la jucariile sexuale.


Balanta
Mai оntвi, оl inciti daca te comporti si te оmbraci echilibrat, elegant si fin parfumat. Оn pat, ingredientele cheie sunt: ratiune, pasiune, sampanie, lumini difuze, muzica оn surdina. Оi place sa combini posesivitatea cu subjugarea. Lenjeria intima sexy a partenerei, mвngвierile si saruturile pe abdomen, fese si оn zona intima descatuseaza o pasiune de neoprit!


Scorpion
Pentru barbatul Scorpion, sexul adevarat оnseamna instincte primare descatusate. Mai оntвi zвmbeste-i, apoi saruta-l tot mai intens pe buze, pe gвt si arata-i ca оl vrei. Оn lumina lumвnarilor, domina si lasa-te dominata de barbatul care adora sa i se ofere sex oral, sa i se mвngвie testiculele si care, nu se da la o parte de la jocuri оn pat si punerea оn aplicare a oricarei fantezii sexuale.


Sagetator
Daca оl vrei mereu lвnga tine, fa sex dinamic si romantic оn acelasi timp. Se plictiseste usor, asa ca trebuie din cвnd оn cвnd sa initiezi o pozitie sexuala noua sau un joc оn doi. Aranjeaza-te, cumpara lenjerie intima fina si fii senzuala - оl incita. Lasa-l sa te descopere si atinge-i usor abdomenul, soldurile, coapsele. Оn pat, vei fi zeita sexului daca оl masezi pe spate si оi "alinti" zona intima.


Capricorn
O partida de sex perfecta pentru el este cea оn care alternezi pasiunea carnala cu finetea, momentele оn care domini cu cele оn care te lasi dominata. Оi place sa porti bijuterii оn timpul partidelor de sex. Arata-i ca оl doresti, mвngвie-l pe spate si pe fese, ofera-i sex oral daca si tie оti place. Adora masajul erotic, daca folosesti uleiuri subtil parfumate si оl mвngвi cu sвnii.


Varsator
Uneori cam pretentios, barbatul Varsator este schimbator: vrea sa detina controlul dar vrea ca si tu sa ai initiativa. Оl atвti daca оi sugerezi ca vrei mai mult de la el, ca nu esti pe deplin satisfacuta. Pe de alta parte, vrea sex total si nu se da la o parte de la practici erotice: masaj erotic, bondaj sau folosirea jucariilor sexuale.


Pesti
Se simte atras sexual de femeia care оl stimuleaza nu doar fizic, ci si psihic, care оi amplifica fanteziile si оl motiveaza sa fie tot mai bun. Оn pat cu el, trebuie sa fii senzuala, pasionala, mai оntвi retinuta cвnd оl lasi sa detina controlul, apoi carnala cвnd оl domini. Este deschis catre experimente. Оi plac la nebunie masajul erotic, sexul oral si pozitiile sexuale cu penetrare adвnca.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu