People group

luni, 27 mai 2013

Maniile pe zodii

















Berbec: Sufera de mania vitezei. Ar trece din a-ntaia in a cincea pe nerasuflate, si nu numai la masina. Acum e dinedispus, acum ia foc pentru o nimic toata.



Taur: Sufera de fixul proprietatii: femeia lui, banii lui, lucrusoarele lui… Si vede rosu in fata ochilor daca se simte cumva amenintat de "scoaterea din posesie".


Gemeni: Fixatia relativitatii, iar in cazuri extreme, mitomania. Nu te enerva daca il auzi zicand cuiva ceva ce tocmai l-ai rugat sa ramana intre voi. Pentru el realitatea sau ceea ce considera adevar e atat de relativ…


Rac: Sufera de mania persecutiei. Sensibilitatea lui exagerata poate sa-l duca la ideea ca ceilalti au ceva cu el sau ii vor raul. Se retrage in carapace de unde iti arunca remarci cinice.


Leu: Cultul personalitatii. Ii place sa fie prima dona showlui, iar ceilalti sa aplaude. Din cauza aceasta e vulnerabil la lingusiri.


Fecioara: Mania lui se cheama perfectionism. Pe care il cauta despicand firul in patru. Cat despre curatenie… ar putea sa se imbolnaveasca numai privind un pahar murdar.


Balanta: Are mania contradictiei. Daca tu zici "laie" el va zice ca-i "balaie" numai ca sa te contrazica, sa echilibreze conversatia. Si mai e si un pic narcisist…


Scorpion: Secretomania e prima dintre metehnele lui. Isi tine interesele departe de ochii celorlalti si devine foarte suspicios daca doresti sa stii mai multe despre el.


Sagetator: Grandomania. La el nimic nu poate sa fie la dimensiuni normale. Toate tine sa le faca "pe picior mare" sau "la scara larga".


Capricorn: Are obsesia datoriei, pe care si le ia foarte in serios. E atat de preocupat de responsabilitatile de care vrea sa se achite incat cu greu reuseste sa se relaxeze cu adevarat.


Varsator: Are mania originalitatii. Nu si-ar pune o geanta pe cap pentru ca nu stie la ce foloseste o geanta, ci fiindca vrea sa fie altfel decat ceilalti si sa-i revolteze pe cei din generatia anterioara.


Pesti: Sunt plini de superstitii, chiar daca se declera atei convinsi. De obicei au o suma de mici credinte din cele mai bizare, pe care o sa i le descoperi treptat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu