People group

marți, 28 mai 2013

Vezi ce zodie eşti în horoscopul arboricol!

















Alunul (22-31.03, 24.09-3.10) > Nativii acestei zodii sunt persoane imprevizibile, inteligente, cu o mare putere de adaptare si cu o buna intuitie. Desi sunt discreti оn tot ceea ce fac, farmecul lor aparte si originalitatea nu оi lasa sa treaca neobservati. Sunt excelenti parteneri de munca si de viata si cuceritori irezistibili.



Artarul (11-20.04, 14-23.10) > Persoane prin excelenta cerebrale, cei nascuti sub semnul Artarului sunt mereu preocupati de ceea ce se оntвmpla оn jurul lor, cautвnd sa fie mereu cu un pas оnaintea celorlalti. Organizati, cu o mare capacitate de efort si inteligenti, ei reusesc sa devina competenti оn aproape orice domeniu. Timizi, interiorizati si cam lipsiti de originalitate, ei se lasa uneori оn voia impulsurilor.


Bradul (5-14.07, 2-11.01) > Retrasi, enigmatici, glaciali, inteligenti si cu оnclinatii spre misticism, cei nascuti sub acest semn pot fi greu de descifrat de

catre ceilalti. Analisti fini, ei оsi aleg cu mare atentie activitatile оn care se implica. Cвnd se оndragostesc, оsi pierd capul, se rup de ritmul lor obisnuit si pot trece cu usurinta de la o extrema la alta.


Carpenul (4-13.06, 2-11.12) > Persoane inteligente si idealiste, nativii acestei zodii tin cu tot dinadinsul sa se оncadreze pe deplin tiparelor traditionale. Оn dragoste, desi adesea par neimplicati si superficiali, sunt credinciosi partenerului si pun mare pret pe reciprocitate.



Castanul (15-24.05, 13-21.11) > Cei nascuti оn aceasta zodie sunt persoane pragmatice, responsabile, cu un dezvoltat simt al datoriei, care оi face neiertatori fata de cei care nu respecta regulile scrise sau nescrise. Impulsivi si adesea lipsiti de tact, au "talentul" de a intra оn tot felul de neоntelegeri, lovindu-se de dezaprobarea celor din jur.


Chiparosul (26.07 - 4.07, 25.01-3.02)> Mari iubitori ai naturii si dornici sa aiba o viata tihnita, senina, multi dintre nativii acestei zodii viseaza sa locuiasca оn mediul rural. Loialitatea si calmul care оi caracterizeaza оi fac buni familisti si prieteni. Desi sunt usor lenesi si cam detasati de lume, compenseaza printr-o capacitate mare de adaptare.


Curmalul (9-18.02, 14-23.08) > Datorita optimismului debordant cu care au fost оnzestrati si оncrederii оn propriile convingeri, cei nascuti оn aceasta zodie reusesc adesea оn ceea ce si-au propus. Desi par foarte оncrezatori оn fortele proprii, sunt foarte sensibili la parerile celor din jur. Iubesc luxul si nu sunt egoisti, ci, dimpotriva, оsi rasfrвng cu generozitate bunastarea asupra prietenilor.


Fagul (22.12) > Nativii acestei zodii sunt foarte preocupati de propria persoana, оncepвnd cu interesul fata de vestimentatia lor si terminвnd cu dorinta de a se pastra vesnic tineri. Inteligenti si оn multe cazuri talentati, ei au ambitii mari, adesea realizabile. Sunt generosi, dar se feresc оn permanenta de risipa.



Marul (25.06-4.07, 23.12-1.01) > Generosi, sarmanti si amabili fata de ceilalti, nativii acestui semn nu sunt nici pe departe atвt de naivi cum par. Din contra, sunt niste оntelepti care stiu foarte bine cвnd si ce sa ia din viata.


Maslinul (23.09) > Cei nascuti sub acest semn se disting prin mult echilibru interior si prin capacitatea de a convietui оn armonie cu ceilalti. Blвnzi si generosi,  оsi cвstiga respectul prin actiunile lor si ajung sa fie iubiti si apreciati de multa lume. Nu sunt gelosi si nu-si sufoca partenerul.


Nucul (21-30.04, 24.10-12.11) > Atragatori si cu gusturi rafinate, nativii acestui semn sunt cam artificiali si lipsiti de spontaneitate. Modul lor contradictoriu de a actiona оi face sa para capriciosi si inconsecventi. Оn dragoste, sunt adesea imprevizibili, dar fideli si generosi si оntotdeauna foarte captivanti.


Pinul (19-28.02, 24.08-2.09) > Nativii acestei zodii sunt persoane hotarвte, rezistente, cu o vointa de fier si nu se abat niciodata de la calea pe care si-au propus sa o urmeze. Оn dragoste, sunt impetuosi, pasionali si uneori cam imprudenti, putвnd lua decizii pe care sa le regrete mai tвrziu.


Plopul (1-14.03, 5-13.08, 4-8.02) > Dotati cu o inteligenta mereu vie si cu mult bun-simt, ei vor trece prin viata cu mult calm, desi nu vor fi feriti de accidente si de оncercari. Оn dragoste, sunt firi prea independente si prea sensibile pentru a-si gasi fericirea оn casnicie.


Salcia (1-10.03, 3-12.09) > Nativii acestui semn sunt melancolici si au o anumita lentoare оn actiuni, care оi face foarte atragatori оn fata unora. Desi par neajutorati, nu este deloc asa, pentru ca stiu sa-si ia soarta оn mвini cu hotarвre si uneori chiar cu duritate. Оn dragoste, sunt senzuali si romantici, dar inconsecventi.


Scorusul (1-10.04, 4-13.10) > Cei nascuti sub semnul Scorusului sunt sensibili, draguti si foarte fermecatori. Sunt altruisti si оncearca mereu sa le satisfaca celorlalti doleantele pвna оn cele mai mici cerinte. Оn dragoste, sunt exigenti si nu revin niciodata asupra hotarвrilor atunci cвnd sunt raniti.


Smochinul (14-23.06, 12-21.12) > Nativii acestei zodii nu impresioneaza prin aspectul fizic, ci mai degraba printr-o personalitate aparte. Ei au excelente calitati pragmatice si оsi pot оntemeia o situatie materiala оnfloritoare. Pe plan afectiv, оsi doresc o persoana nonconformista, dezinhibata.


Stejarul (21.03) >  Cei nascuti sub semnul Stejarului sunt persoane conservatoare, adesea rigide, pentru care notiunea de tact este una necunoscuta. Cu toate astea, nu sunt indiferenti la suferintele altora. Sunt vesnic оndragostiti si mereu la prima vedere.


Mesteacanul (24.06) > Activi, lipsiti de prejudecati si cu o perspectiva larga asupra vietii, Mestecenii detesta sa fie sвcвiti cu tot felul de amanunte meschine. Sunt foarte inteligenti si au o imaginatie de nestavilit. Оn dragoste, sunt pasionali si sentimentali, fara a deveni оnsa patetici.


Teiul (11-20.03, 13-22.09) > Firi ordonate si pragmatice, ei se adapteaza cu usurinta la orice mediu. Totusi, aspira la confort  si vor face tot ce le sta оn putere pentru a-si asigura o existenta linistita, la adapost de orice surpriza neplacuta. Copiii sunt o realizare foarte importanta pentru Tei. Оn consecinta, le vor acorda toata atentia lor.


Ulmul (15-25.07, 12-24.01) > Cei nascuti sub acest semn sunt persoane placute, cu un farmec natural. Оn relatiile cu ceilalti, le place sa domine si, desi loiali si de оncredere, au tendinta de a hotarо оn numele altora. Оn dragoste, sunt temperamentali, foarte atractivi si sinceri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu