People group

duminică, 26 mai 2013

Cum se îndrăgosteşte un bărbat în funcţie de zodie?

















Berbec: este mereu in cautarea sufletului pereche si crede in el, indiferent cate dezamagiri sufera in dragoste. Se va indragosti de tine daca ii arati ca ai curaj sa te avanti cu totul in relatia cu el si iti pastrezi mereu optimismul. Are nevoie de persoana care sa nu analizeze prea mult lucrurile si care sa vada farmecul lucrurilor mici.



Taur: se indragosteste pana peste cap daca vede la tine cateva calitati importante pentru el. In oras arata-i ca esti o femeie manierata. Imbraca tinute cat mai feminine, nu neaparat elegante, dar incaltamintea cu toc face minuni. In intimitate poarta-i de grija: aranjeaza-i nodul de la cravata, fa-i un masaj si gateste-i ceva bun.


Gemeni: acest barbat poate fi indragostit de mai multe persoane in acelasi timp, pentru ca una ii ofera ceva si alta altceva. Poate ca doar o data in viata va gasi o femeie care sa intruneasca toate calitatile pe care el si le doreste. Care ar fi acestea? Sa aiba prezenta de spirit, sa converseze usor, sa aiba imaginatie si sa fie o tipa activa.


Rac: este guvernat de emotii in orice tip de relatie ar fi implicat. Cand vorbim de cele amoroase, sentimentele apar de multe ori neinvitate. Racul nu se poate lupta cu ceea ce simte si este adesea mistuit de o iubire intensa. Se indragosteste de femeile care nu se feresc sa isi arate feminitatea prin felul de a fi si care pun familia pe primul plan.


Leu: se indragosteste foarte repede atunci cand ii arati latura ta romantica. O cina la lumina lumanarilor, muzica in surdina si complimente. Doar de atat are nevoie Leul pentru a simti fluturi in stomac. Se poate indragosti chiar de la prima intalnire.


Fecioara: acest nativ nu se indragosteste niciodata brusc, la prima vedere. Este foarte precaut cand vine vorba de sentimentele sale. Ca sa se indragosteasca, este vital sa-i inspiri incredere, sa-i vorbesti cat mai deschis, astfel incat sa se convinga ca esti mereu sincera. Abia dupa aceea isi poate pune inima pe tava.


Balanta: este romantic, dar nu-si pierde ratiunea cand intalneste o femeie. Se indragosteste relativ usor si atunci uita si de serviciu si de prieteni. Traieste cu toata fiinta povestea de dragoste respectiva. Se indragosteste in special de femeile care sunt pasionate de arta si inspira o anumita candoare si profunzime in gandire.


Scorpion: se indragosteste repede, dar isi camufleaza sentimentele si fata de el un timp pentru ca nu vrea sa fie ranit. Cu greu poti ghici ce simte pentru tine, caci ii place sa se invaluiasca in mister. Se indragosteste iremediabil, daca esti naturala, gingasa, feminina si il tii pe jar cu o atitudine cand tandra, cand distanta.


Sagetator: este aventurierul zodiacului, asa ca se inconjoara de persoane care pot tine pasul cu el. Se indragosteste fulgerator, dar ii poate trece destul de repede, daca persoana de langa el devine previzibila. O femeie care il impresioneaza este cea care stie sa-l tachineze si sa-i dea emotii, fie pozitive, sau negative.


Capricorn: nu se lasa prada sentimentelor decat dupa mult timp de analiza. Reusesti sa-i trezesti insa starea de indragostire, daca ii arati ca esti o femeie puternica, gata sa-i ofere tot spatiul de care are nevoie, si independenta in plan financiar. Daca nu-l lasi sa plateasca, ii castigi inima.


Varsator: alaturi de Capricorn, acest semn zodiacal se indragosteste greu, pentru ca actioneaza de fiecare data foarte rational, tinand astfel sub control orice sentiment. Ii topesti inima daca ii arati ca esti o femeie inteligenta, care are ceva unic in felul ei de a fi.


Pesti: se indragosteste de cea care reuseste sa semene cel mai mult cu idealul pe care si l-a trasat de dinainte in minte. Daca iti acorda atentie, inseamna ca vede ceva deosebit in tine. Ca sa se indragosteasca de-a binelea trebuie sa simta o compatibilitate magica intre voi. Face mereu ce-i dicteaza intuitia!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu