People group

duminică, 26 mai 2013

Cum sunt miresele în funcţie de zodie

















Berbec: E o zi glorioasa cea in care iubitul tau te conduce la altar. Oricine poate sa vada stralucirea bucuriei din ochii tai. Esti gata sa dansezi pana iti rupi pantofii si nu ai nevoie decat de muzica data tare.



Taur: Mai moderata ca sora ta Berbec, te invaluiesti in cea mai frumoasa tinuta pe care proaspatul tau sot si-o permite. Nu faci lucrurile pe jumatate si tii mortis sa ai cea mai buna mancare si o atmosfera de calitate.


Gemeni: Multa culoare, multa veselie, multa lume si un program artistic interesant este ceea ce iti doresti pentru nunta voastra. Cat despre tine, ti-ar placea sa iesi din tipare


Rac: Ai vrea sa respecti toate traditiile si sa te simti fericita la bratl alesului tau purtand acelasi colier de perle pe care la avut si mama sau bunica ta la propria lor nunta. O locatie romantica si muzica veche sunt obligatorii.


Leu: Cat mai mult lux si o petrecere memorabila, despre care sa se scrie si la ziarul local, daca s-ar putea! Este cea mai frumoasa zi din viata ta, aceea in care te privesc toti ca printesa care ai simtit mereu ca esti.


Fecioara: Preferi rochia de mireasa in care te simti tu bine mai degraba decat pe cea la moda. Te dezlantui fata de natura ta destul de rezervata de obicei, spre deliciul prietenilor tai si al sotului care te adora…


Balanta: Toaleta rafinata care sa iti evidentieze feminitatea, romantism si eleganta pana la cel mai mic detaliu, de la funditele de la scaune, pana la jarteaua pe care mirele tau ti-o da jos cu dintii… Este exclusa orice manea sau gluma vulgara…!


Scorpion: Ai prefera mai degraba o petrecere restansa, numai cu cei foarte apropiati, dar s-ar putea sa fii nevoita sa inviti mai multi. Tu stralucesti la bratul lui, chiar daca nu-ti manifesti fericirea in prea multe cuvinte.


Sagetator: Cadrul perfect pentru nunta ta este undeva in natura mai degraba decat un restaurant din centrul orasului prafuit. Daca simti padurea sau marea in apropiere e ok, in rest distractia poate sa inceapa iar tu esti regina absoluta!


Capricorn: O tinuta eleganta prin simplitate si croiala rafinata, fara prea multe zorzoane care tie iti repugna. Te conformezi obiceiurilor fiindca iti place sa respecti traditiile, dar fara nimic exagerat.


Varsator: N-ar fi exclus sa fii obosita dupa petrecerea burlacitelor de c-o seara inainte. Percepi pierderea libertatii mai acut decat alte zodii si ai nevoie de prietenii tai vechi ca sa te simti bine pornind in noua viata.


Pesti: Vaporoasa si diafana, mirele tau s-ar putea sa se ciupeasca, sa se asigure ca nu viseaza, iar tu esti o aparitie de basm. Crearea misterului si acel ceva magic care insoteste nuntile e tot ce iti trebuie ca sa fii fericita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu