People group

duminică, 26 mai 2013

Învaţă să îţi foloseşti intuiţia în funcţie de zodie

















Berbec: esti primul semn de foc din zodiac, iar intuitia ta poate fi aprinsa cu ajutorul flacarilor. Asa ca nu ezita sa privesti cu atentie un foc de tabara sau o lumanare care arde. Flacarile iti vor oferi inspiratia de care ai nevoie.



Taur: documenteaza-te despre citirea in palma! Ai un talent innascut pentru asta, caci intuitia ta se declanseaza prin atingere. Poti afla detalii foarte intime despre cineva, daca ii iei palma in mainile tale si incerci sa-i ghicesti.


Gemeni: cuvantul scris reprezinta cheia spre intuitia ta. Daca te framanta o intrebare, deschide o carte la intamplare si citeste continutul paginii pe care ai pus degetul. Poti afla indicii importante despre viitor.


Rac: pentru tine, familia si caminul sunt pe primul plan. Intuiesti cum trebuie sa arate mediul in care traiesti pentru ca el sa aiba efecte benefice asupra vietii tale. De aceea te vor inspira regulile Feng Shui.

Leu: iti poti dezvolta al saselea simt daca te concentrezi asupra imaginii persoanelor dragi. Ai o afinitate pentru comunicarea la o treapta mai inalta, ori empatica, ori cu spirite, asa ca cele mai bune idei iti vin atunci cand iti aduci aminte de cineva drag.


Fecioara: te pricepi de minune sa dai sens unor lucruri care nu sunt animate, cum ar fi zatul de cafea de pe marginea cestii. Poti corela doua obiecte aparent fara nicio legatura intre ele, prin descoperirea mesajului din spatele lor.


Balanta: ai o atentie sporita la detalii, asa ca atunci cand mai multe persoane se uita in aceeasi directie, tu vezi cele mai multe lucruri. Reusesti sa vezi detalii deosebite in imaginile de pe cartile de tarot, de exemplu.


Scorpion: cand iubesti cu adevarat iti descoperi si al saselea simt, caci iubirea te inspira cel mai tare. Intr-o relatie esti foarte empatica cu cel de langa tine, atat de mult incat el are impresia ca ii ghicesti gandurile si ca il cunosti mai bine decat se cunoaste el pe sine.


Sagetator: nu ai nevoie de mult exercitiu, pentru a-ti antrena intuitia. In cazul tau, totul se petrece natural. De ce? Pentru ca ai un optimism nativ, care iti permite sa vezi lucrurile mai clar decat cei din jurul tau. Multi numesc aceasta seninatate intuitie…


Capricorn: studiaza intens numerologia! Prin intermediul cifrelor si numerelor poti face corelari valoroase care sa iti prezica ce se va intampla in viitor. In cazul tau intuitia se manifesta prin estimari si mergi la sigur aproape de fiecare data.


Varsator: intuitia ta izvoreste chiar din astrologie. Studiul planetelor si al semnelor zodiacale te ajuta sa intelegi mai bine arhetipurile umane in functie de momentul nasterii. Astfel, poti descoperi detalii interesante despre oamenii din jurul tau.


Pesti: semn de apa, aceasta zodie isi gaseste inspiratia contempland valurile si unduirile apei. Ea este sursa intuitiei tale, asa ca stand pe malul unei ape, in liniste, vei gasi raspunsurile la intrebarile care te framanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu