People group

duminică, 26 mai 2013

Zodiile în bucătărie

















Berbec: Ca toate semnele de foc, gatesti repede si bine. Nu esti genul care sa stea cu orele in bucatarie, dar la o adica faci din mai nimic o masa pe cinste. Si ai un talent special in folosirea condimentelor, ca o tipa hot ce esti!



Taur: La tine in bucatarie este un fel de sanctuar al mancarii bune. Decat sa trantesti un semi-preparat in cuptorul cu microunde mai bine mergi la culcare nemancata sau iesi la un restaurant. Cand iti propui sa gatesti ceea ce rezulta este… arta!


Gemeni: Poti sa faci patru mancaruri simultan, cate una pe fiecare ochi al aragazului. Te descurci bine in bucatarie, gratie indemanarii tale inascute, dar rareori gatitul devine o pasiune.


Rac: Putine zodii se pot lauda cu maiestria ta la gatit. Greu e pana te hotarasti sa incerci. Pe urma, descoperi ca ai o voce interioara care iti spune exact ce ingredient e potrivit sau ce mirodenie lipseste.


Leu: Exista Leoaice care considera ca statul la cratita este sub demntatea lor, si Leoaice care ii fericiesc pe cei dragi cu mancaruri alese, cu generozitate. Sau varianta in care aceeasi Leoaica alterneaza cele doua atitudini.


Fecioara: In mod obisnuit esti procupata de dieta, regimuri naturiste sau consumul alimentelor naturale, bio. Nu e un aspect pe care il lasi la intamplare. Iti place sa gatesti simplu si sanatos, decat prea sofisticat si greu digerabil.


Balanta: Destul de fluctuanta, ai momente in care esti maestra in gastronomie, iar alteori se lasa praful pe instrumentele de gatit. Cel mai bine te pricepi la ornatul preparatelor si pregatirea mesei, decat sa cureti cartofii sau sa speli salata…


Scorpion: Esti stapana absoluta in propria bucatarie. Ca o suverana autentica, toate cele de acolo te ascuta fara cracnire. Iei in serios afirmatia ca "amorul trece prin stomac". Dar sunt si situatii in care iti pasa prea putin de gastronomie.


Sagetator: Dupa tine, ai manca in fiecare zi la restaurant. Nu de altceva, dar tu petreci putin timp in casa si si mai putin in bucatarie. Abia dupa ce reuseste un barbat sa te "aseze" la casa lui, iei gastronomia ceva mai in serios.


Capricorn: Nu esti pretentioasa cand e vorba de mancare, dar te pricepi la gatit la fel de bine ca la orice altceva. Din pacate ai prea putin timp sa iti dezvolti acest talent si de multe ori preferi o pizza mancata direct pe biroul de lucru.


Varsator: Daca iti trece prin minte ca merita sa faci din gatit o arta, poti deveni chef la cel mai pretentios restaurant. Dar daca o privesti ca pe o corvoada zilnica sau ca pe o rutina, ai alege mai degraba sa iei masa in oras.


Pesti: Tu detii, uneori bine ascuns, talentul de a face din orice activitate o sarbatoare, un ritual aproape magic. Asa ca daca aplici aceasta si la gatit, devii o vrajitoare buna a mirodeniilor, capabila sa gateasca orice delicatesa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu