People group

luni, 27 mai 2013

Cum te seduce fiecare zodie?

















Barbatul Berbec: Asa de hotarat cum isi urmareste orice scop, e greu sa-i rezisti! Si-ar fi pacat, pentru ca sentimentele lui sunt atat de intense... cand nu te iau pe sus. E fascinat sa joace jocul iubirii, asa ca nu se da in laturi de la o aventura... Vanatoarea in sine ii place mai mult chiar decat vanatul.



Barbatul Taur: Cand te iubeste, te iubeste - totul e sa-l convingi... Nu-i place nesiguranta pentru ca e comod, si mai greu il convingi sa se bage in ceva care-l va scoate din calmul lui... Insa daca reusesti, te urmeaza pana in panzele albe si te copleseste cu rafinamentul si fidelitatea lui.


Barbatul Gemeni: Doar n-o sa iei in serios chestiile siropoase precum dragostea eterna, nu cu el! E genul care te face din vorbe, la care e mare mester. Dupa o repriza de o ora la telefon, te poate convinge ca sa il ai in pat este tot ce poti sa-ti doresti.


Barbatul Rac: Te plangi ca barbatii nu mai sunt ca alta data? Probabil ca nu l-ai intalnit pe barbatul Rac. Iti face curte ca la carte, si de obicei are ganduri serioase. E devotat, protector, un tata perfect pentru copiii vostri.


Barbatul Leu: Se misca natural in dansul iubirii. E inca o ocazie de a straluci si de a-si arata generozitatea. Iubitul leu te copleseste cu tandretea si pasionalitatea lui. Uneori ajunge sa fie atat de frenetic, ca simti ca te ia pe sus!


Barbatul Fecioara: Cand e indragostit e in stare de orice ca sa te faca fericita. E devotat si se concentreaza total intr-o relatie. E curios sa te inteleaga, simte nevoia de profunzime. E in stare sa te faca sa te simti foarte speciala, chiar daca romantismul nu e neaparat punctul lui forte.


Barbatul Balanta: Ii place sa fie indragostit, e felul lui natural de a fi! Totul trebuie sa fie impecabil, de la temperatura vinului rosu servit la restaurantul lui de fite, pana la prospetimea petalelor de trandafiri pe care le imprastie pe pat. Cum sa nu-l adori?


Barbatul Scorpion: Te fascineaza cu magnetismul lui sexual, cat si cu un aer misterios. El pare sa fie familiar cu parti ascunse adanc in tine, pe care tu abia le intrezaresti. Si stie sa scoata la iveala extremele: din fundul iadului, pana pe tavanul Paradisului…


Barbatul  Sagetator: La el totul este o joaca, iar felul acesta relaxat si macho te prinde imediat! Singura problema e daca tu incepi s-o iei in serios si te indragastesti pana peste cap, in timp ce el inca se mai joaca cu tine…


Barbatul Capricorn: Sentimentul ca te poti baza pe el, ca e un tip serios si responsabil care n-o sa te dezamageasca, ii ofera o atractivitate deosebita, mai ales daca te-ai saturat de flusturatici care azi sunt aici, maine nu.


Barbatul Varsator: E posibil sa-i fi fost amica inainte de a deveni iubita lui. Pune mare pret pe prietenie si egalitate intre sexe, si e antidotul perfect daca inainte ai avut numai iubiti posesivi si gelosi pe succesul tau social.


Barbatul Pesti: Te poate induiosa cu aparenta lui neadaptare, ca un inger cazut din greseala intr-o lume prea dura si prea insensibila pentru el. Are un "nu stiu ce" adorabil, iar daca apuca sa te sarute, te-a prins! Senzualitatea lui te invaluie din crestet pana la calcaie si te face sa-i treci cu vederea aerul rebel sau mult prea boem.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu