People group

luni, 27 mai 2013

Femei reprezentative pe zodii?

















Berbec: Bette Davis. Cunoscuta sub porecla "Prima Doamna a Filmului" Bette Davis este materializarea visului oricarei native Berbec, de a fi prima. Desi nu era o frumusete in intelesul clasic, a reusit sa vrajeasca cu personalitatea ei profunda, si cu o tenacitate demna de admiratie.




Taur: Audrey Hepburn. Daca in mod normal in Taur feminitatea este viguroasa, dar poate avea ceva brut, necizelat, in cazul lui Audrey Hepburn ea s-a sublimat intr-o feminitate extrem de rafinata si delicata, pe care orice nativa Taur ar merita sa o ia de exemplu.


Gemeni: Marilyn Monroe. E un sex symbol universal, care a manifestat toata dragalasenia si spiritul jucaus al zodiei Gemeni, la care a adaugat o doza imnsa de senzualitate. Multe dintre femeile Gemeni sunt prea cerebrale si uita sa isi puna in evidenta inzestrarile trupului si erotismul. Sa o ia pe Marilyn drept model!


Rac: Ginger Rogers. Celebra partenera a lui Fred Astaire a demonstrat ca femeia Rac poate fi foarte dinamica si se descurca de minune in lumina reflectoarelor. Aviz pentru nativele Rac timide si care au tendinte lunare spre lene sau inertie.


Leu: Charlize Theron. Poate e prea tanara sa se numere printre stelele nemuritoare, dar va ajunge acolo, cu siguranta. Pe langa frumusetea solara specifica Leoaicelor, Charlize a invatat sa-si sublimeze dorinta de a fi in centrul atentiei in discretie cu privire la propira persoana si in dorinta de a ajuta neconditionat pe altii, de exemplu… animalele!


Fecioara: Greta Garbo. Un model excelent pentru Fecioarele pragmatice, dar care uita, uneori, un lucru esential, si anume ca farmecul femeii se bazeaza in primul rand pe mister. A nu lasa totul la vedere si a "promite" delicii nebanuite celui care indrazneste sa caute mai mult este exact arta in care Garbo a fost maestra.


Balanta: Bigitte Bardot. A fost incarnarea vie a feminitatii venusiene, femeia pe care toti barbatii o vroiau drept iubita. Uneori Balantele fac greseala sa aiba pretentii gresite, gen: sa fiu iubita pentru creierul meu… Absurd! Pune-ti o poza cu Bigitte Bardot in tinerete pe perete si flirteaza cu eleganta…


Scorpion: Aishwarya Rai. Considerata de multi drept cea mai frumoasa femeie din lume, Aishwaria Rai detine toata senzualitatea si tot farmecul hipnotic al Scorpionului, fara sa mai fie ingreunata de suspiciunile, geloziile si tenebrele lui.


Sagetator: Kim Basinger. E o Sagetatoare adorabila, care facea furori in tinerete. Mai discreta si mai tacuta decat o Sagetatoare obisnuita, Kim a incarnat feminitatea plina de candoare si cu o anumita puritate pe care orice nativa Sagetator si-o doreste.


Capricorn: Ava Gardner. O mare doamna a ecranului prin anii 40, Ava a ajuns celebra mai ales datorita frumusetii sale. A fost nevoie de multa munca de lamurire ca sa-si dea seama ca nu e doar frumoasa, ci si talentata. In general femeile Capricorn sunt ambitioase si pun cariera desupra unei viete tihnite. Daca o iau model pe Ava, vor vedea ca se poate si fara munca dupa varsta de 42 de ani.


Varsator: Lana Turner e o frumusete a anilor 40, cunoscuta sub denumirea de "Sweater Girl", a avut a viata mai mult decat palpitanta, cu 7 soti si o cariera cinematografica bogata. Spre deosebire de alte Varsatoare care sunt mult mai retinute, traiesc in niste sfere inalte, desprinse de planul material, si prefera independenta, inclusiv financiara, Lana este cea care a spus: "Un barbat de succes este acela care castiga mai mult decat poate sa cheltuie sotia lui. O femeie de succes este cea care gaseste un astfel de barbat."


Pesti: Elizabeth Taylor. Pe lista celor mai frumoase vedete de la Hollywood, actrita cu ochi violet este una dintre femeile Pesti cele mai reprezentative. Frumoasa, sensibila si senzuala, si-a trait viata cu intensitate, fara sa-i pese de parerea celorlalti. Pentru o femeie Pesti care vrea sa-si trezeasca feminitatea specifica este un model excelent!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu